3 oktober 2014

Boekenhap in basisschool ’t Bijenveld Leuth 2014

Basisschool ‘t Bijenveld in Leuth hield ook deze donderdag weer haar  jaarlijkse “boekenhap” in de school.  Deze “Boekenhap” waarbij in de school boeken gekocht kunnen worden, terwijl men verder van een hapje en een drankje in het “restaurant” kan genieten, werd gehouden in het kader van de Boekenweek. Er stonden weer kraampjes met tweedehands kinderboeken, kraampjes met “knutsels”, door de kinderen zelf gemaakt en kraampjes met lekkere dingen, terwijl er ook nieuwe n en tweedehands boeken van Dekker vd Vegt werden verkocht. Er werd weer behoorlijk verkocht en vooral het lekkere eten was erg in trek. De opbrengst wordt gebruikt voor een activiteit voor de kinderen De organisatie bedankt alle ouders en kinderen voor hun hulp. Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s.DSC_0294 Boekenhap (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.