2 september 2014

Project “Veilig Helpen” basisschool ’t Bijenveld in Leuth

Dinsdag 2 september startte basisschool ’t Bijenveld in Leuth met het  Jeelo project “veilig helpen”.  Al om  9.00 uur kwam  er een ambulance, politiemotor en een brandweerauto op school. Omdat de weg voor school open lag, werden deze hulpverleningsvoertuigen  geparkeerd op de Hengemunde, naast de Rollebol. Daar verschenen ze met loeiende sirenes en vervolgens kwamen de leerlingen daar heen gelopen. Ze mochten daar de voertuigen bekijken en kregen uitleg van Ben (van de politie) die met een surveillancemotor was,  van Theo en Teunie, die met de brandweerauto van Ubbergen waren en Twan, die met de ambulance was. Daarna kregen de groepen 1 tm 4 uitleg van de brandweermannen Theo en Teunie, de groepen 5/6 van de ambulancechauffeur Twan en de groepen 7/8 van de politieagent Ben. zie de foto’s DSC_3933brandweer (Large)