26 augustus 2014

Jasper Cillessen in Groesbeek gehuldigd.

Dinsdagavond is Jasper Cillessen, keeper van het Nederlands elftal, in zijn geboorteplaats Groesbeek gehuldigd. Veel mensen waren naar het plein voor het gemeentehuis gekomen om Jasper te zien. Op het balkon kreeg hij uit handen van burgemeester Harrie Keereweer  een schilderij aangeboden, dat was gemaakt door de Wijchense schilder Frans van den Heuvel. Na afloop van de huldiging was er gelegenheid om een handtekening te halen en samen met Jasper op de foto te gaan. Maar toen ontstond zo’n chaos, dat Jasper een paar maal in het gemeentehuis moest verkassen, omdat men anders teveel in de verdrukking kwam. Uiteindelijk belandde hij achter de balie, waar het hem lukte om toch iedereen die was gebleven, van een handtekening te voorzien of mee op de foto te gaan. Veel kinderen waren blij en lieten de handtekeningen op de gekste dingen plaatsen. Van voetbalschoenen tot shirtjes en van handschoenen tot blote armen.  Maar een aantal kinderen gingen toch teleurgesteld naar huis, omdat zij niet bij Jasper konden komen. zie de foto’s DSC_0740 Jasper Cillissen (Large)