17 augustus 2014

Open Tuinweekend De Villa met onthulling levend schilderij.

 

In dit weekend was ‘Tuin de Villa’  in Persingen/Wercheren weer geopend voor bezoekers.  In deze 2 hectare grote tuin is naast “tuinkunst”  ook beeldende kunst te zien en was muziek te beluisteren. In de tuin staan gedichten o.a. van Victor Vroomkoning, Noud Bles en Harry van Kuyk. Bertie Korner uit Nijmegen exposeerde de door haar ontworpen en gemaakte tassen. Ook fotografe Ineke van Middelkoop uit Nijmegen  was daar met haar foto’s aanwezig.  Zanger-liedjesschrijver Hans Hamers uit Nijmegen zong daar samen met zijn band Nederlandstalige en poëtische liedjes.  Zijn nieuwe CD: Er was eens…. verwijst naar het verleden werd zondagmiddag aangeboden aan burgemeester Paul Wilbers aangeboden, die daarbij zelf ook nog uit ” eigen werk” voordroeg.  Hij sprak over het thema natuur en poëzie en onthulde het “levend” schilderij van ‘den Iep’, een van de vijf witte polboerderijen van Wercheren. zie de foto’s. DSC_5719 den Iep (Large)