4 juli 2014

NOG SNEL EVEN NAAR HET GEEFHUS VOOR DE VAKANTIE

Het Geefhus in Beek is een weggeefwinkeltje voor kinderkleding en boeken, geheel gerund door vrijwilligers. En ook deze vrijwilligers mogen es welverdiend met vakantie. Als u snel bent, kunt u nog tot en met woensdag 9 juli op bezoek komen. Daarna gaan we genieten van de Zomerfeesten en het mooie weer. Op woensdag 27 AUGUSTUS staan we weer voor u klaar, fris en uitgerust. U kunt boeken, cd’s en dvd’s inbrengen en kinderkleding (heel en schoon). Een ander mag dit weer meenemen. Alles met gesloten beurs. De achterliggende gedachte is dat je elkaar een beetje helpt. De een heeft iets over, de ander is er blij mee. Het Geefhus is er voor arm en rijk, jong en oud. U mag komen halen zonder iets in te brengen. Vindt u dit lastig? De vrijwilligers zijn ook blij met een pak koffie of koekjes of wat ranja voor de kinderen. We zijn open op zaterdag van 11.00 tot 13.00 en woensdag van 13.30 tot 15.30. Maar tussen 11 juli en 25 augustus zijn we even met vakantie. U vindt ons in het Kulturhus Beek, Roerdompstraat 6 te Beek-Ubbergen.geefhuslogo met openingstijden