28 juni 2014

Miniconcert en afsluiting muziekopleiding in dorpshuis de Sprong in Ooij.

Vrijdagavond 27 juni was in dorpshuis de Sprong te Ooij een uitvoering van de leerlingen van de muziekopleiding uit Ooij als jaarlijkse afsluiting van het muziekonderwijs-schooljaar. Na de opening met een gezamenlijk optreden van de Ooijse Toekomst en drumfanfare de Eendracht waren er diverse optredens van o.a. het leerlingenorkest van de Ooijse Toekomst en de onlangs geslaagde leerlingen ( op koperinstrument)  Luca Arts en Lars van Rossum, die allebei hun A-diploma hadden gehaald en Loek van der Meer, die zijn B-diploma had gehaald. Alle drie hadden ze hoge cijfers op het examen gescoord. Ook de blokfluitleerlingen traden op en alle 16 leden kregen vervolgens hun diploma uitgereikt van Lerares Marjan Jakobs. Verder waren er optredens van Neo en Anne alsmede van Lianne en Anne (moeder en dochter) en Ingrid.  Tim, Luuk en Pieter lieten zien wat ze als slagwerker geleerd hadden en de avond werd besloten met een gezamenlijk optreden van het  leerlingenorkest van St. Muziekopleiding Ooij en de Ooijse Toekomst.   zie de foto’s.DSC_8264muziekopleiding (Large)