23 juni 2014

E Bike dag voor senioren in Kulturhus te Beek

Op maandag 23 juni was er opnieuw een E-bike-informatiedag voor senioren in het Kulturhus in Beek. Dit is een eendaagse cursus voor senioren, waarbij het opfrissen van verkeerskennis en fietsvaardigheden centraal staat en daarnaast informatie en tips worden gegeven over het gebruik van de fiets met elektrische trapondersteuning, de E-bike. De E-bikedag was bedoeld zowel voor senioren die al op een e-bike fietsen als senioren die overwegen om over te stappen op een E-bike. Deze informatieve dag werd georganiseerd door de gemeente Ubbergen in samenwerking met de Fietsersbond en het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Gelderland. 24 deelnemers deden aan deze  succesvolle dag mee. Aan het einde van de cursusdag werd nog een groepsfietstocht door de gemeente gemaakt om de mensen te laten merken, hoe het is om in groepsverband te rijden.  zie de foto’s. DSC_6829E Bike (Large)