15 juni 2014

Eerste Heilige Communie in Leuth 2014

Vandaag ontvingen 11 kinderen in de Heilige Remigiuskerk te Leuth, deel uitmakend van de Parochie  Maria ten Hemelopneming,  hun Eerste Heilige Communie. Kim Doekbrijder, Daan Buijk, Bram Derksen, Jordy Dekeling, Gijs Janssen Duyghuysen, Sybe Keukens, Sanne van Megen, Sherina Schamp, Wout Spaan, Jelte Reijnen en Max Verriet kregen hun Eerste H. Communie uit handen van Pastoor Henk Janssen. De muzikale omlijsting werd op voortreffelijke wijze uitgevoerd door  het koor “Les Alouettes”  en muziekvereniging DES.  Na afloop van de viering werden er door de kinderen witte duiven opgelaten.  zie de foto’s DSC_3980 communie (Large))

De fotoserie is een greep uit de ruim 600 foto’s van deze morgen. De hele serie komt op dvd bij de communiekantjes.