28 mei 2014

2 gewonden bij aanrijding Meerwijkselaan in Berg en Dal

Bij een frontale aanrijding op de Meerwijkselaan in Berg en Dal, zijn woensdag twee personen (de bestuurder en een passagiere) gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. Zij kwamen met hun auto uit de richting van het Afrikamuseum, toen zij vlak voor een bocht in botsing kwamen met een personenauto, die uit tegenovergestelde richting kwam en welke werd bestuurd door een inwoner van Groesbeek. Deze laatste heeft waarschijnlijk de bocht te ruim genomen, waardoor hij frontaal op de tegenligger botste. De brandweer van Groesbeek moest er aan te pas komen om het wegdek te reinigen. Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd en afgesleept door takelbedrijf Houterman. De Meerwijkselaan is ter plaatse door de afscheiding van het naast gelegen fietspad erg smal en daardoor één van de gevaarlijkste wegen uit de omgeving. De weg is bijna 2 uur afgesloten geweest. zie de foto’s.DSC_4842aanrijding (Large)