19 mei 2014

Muziekcarrousel basisschool Opweg in Ooij.

Op maandag 19 mei organiseerde de Stichting muziekopleiding Ooij ( een samenwerkingsverband tussen Muziekvereniging de Ooijse Toekomst, Schutterij Eendracht en de basisschool Opweg) een muziekcarrousel voor de leerlingen van de bovenbouw van basisschool  Op Weg in dorpshuis de Sprong te Ooij. De leerlingen konden in groepjes kennis maken met spelen op koperinstrumenten, op rietinstrumenten en slagwerkinstrumenten onder leiding van de docenten Arnold Wulterkens, Peter Maas en Willy Edelijn. Na 20 minuten oefenen konden veel leerlingen al een aardig deuntje spelen op een instrument. Deze muziekcarrousel diende om de leerlingen kennis te laten maken met de muziekinstrumenten. Hierna kunnen ze gebruik maken van de gratis proeflessen van de muziekopleiding en als dat goed bevalt,  kunnen ze zich inschrijven voor de muzieklessen die na de zomervakantie starten. zie de foto’s.DSC_1322muziekcarrousel (Large)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.