20 april 2014

Muziekvereniging D.E.S houdt voorjaarsconcert 2014

Muziekvereniging D.E.S uit Leuth hield zaterdagavond haar voorjaarsconcert in zaal de Vriendenkring te Leuth. Het thema van deze avond was “Spaans Temperament”. Gestart werd met een optreden van het dweilorkest DES Dwaas, gevolgd door het jeugdorkest. Daarna volgde een optreden van de slagwerkgroep en de jeugdslagwerkgroep, waarna het “Spaans Diner” werd opgevoerd. Na de huldiging van de jubilarissen Brigitte Thunnissen en Kevin Janssen, die elk 12 1/2 jaar lid waren en Willie Neijenhuisen, die 50 jaar lid was, werd Harry Dahm benoemd tot erelid van de vereniging. Het orkest zette daarna haar beste beentje voor en als sluitstuk speelde het orkest, samen met de slagwerkgroep het bekende lied La Bamba. Het was een avond met veel mooie muziek, wat zeker de moeite van het luistDSC_9639voorjaarsconcert DES (Large)eren waard was. zie de foto’s.DSC_9556jubilarissen DES (Large)