19 april 2014

Try-out Chateau Migraine in ’t Ubbergse Kerkje

In ’t Ubbergse Kerkje in Ubbergen draait op zaterdag 3 mei 2014 om 20.30 uur de muzikale voorstelling Chateau Migraine van zang- en theatergroep KLIK. Zestien zangers en zangeressen uit Oss en omgeving vertolken het verhaal van de 75-jaar oude Constance, die haar familie uitnodigt op haar kasteel met wijngaard in Frankrijk. Met alle ontroerende en swingende muziek en humoristische gevolgen van dien. Kaarten voor deze speciale try-out kosten 5 euro per stuk in plaats van 15 euro en zijn verkrijgbaar via info@vocalklik.nlKLIK stond in 2012 al op de planken in Oss met het spetterende theaterproject HoteldeBoot. Twee jaar later is het tijd voor een nieuwe show waarin zang wordt afgewisseld met acteerwerk: Chateau Migraine. De regie van de voorstelling is in handen van Martine Grünwald en de muzikale leiding ligt bij Loek van Vugt. Naast deze voorstelling in Ubbergen is Chateau Migraine ook (zonder korting) te zien op 9 en 10 mei in Oss, op 16 en 17 mei in Zijtaart en op 23 en 24 mei in Best. Voor meer informatie en tickets zie www.vocalklik.nl.KLIK op de trap (2) (Large)

Het verhaal

Constance Gordain is 75 jaar en woont met haar personeel op een kasteel met een wijngaard nabij het Franse Montrésor. Na een uitnodiging aan al haar familieleden om de nieuwe Chateau Migraine te komen proeven, rijden vanuit Nederland verschillende auto’s richting Frankrijk. De familie is een zeer uiteenlopend gezelschap, met zeer gevarieerde opvattingen over relaties, geld en hoe je een gezellig weekend doorbrengt. De vraag is: maakt Constance haar testament bekend? En valt er überhaupt nog wel wat te erven? Wie is dat nieuwe kamermeisje nu precies? Wat is Constance eigenlijk van plan? Een weekend vol ups en downs en bovenal een weekend vol swingende, ontroerende, verstilde en opzwepende muziek.