13 april 2014

Jaarconcert Muziekgezelschap Edelweisz met Over the Rainbow

Zaterdagavond hield Muziekgezelschap Edelweisz Berg en Dal haar jaarconcert “Over the Rainbow” in gemeenschapshuis Kerstendal te Berg en Dal. De zaal zat vol en het was echt genieten van alles wat Edelweisz ten gehore bracht. Ze wisten het publiek volledig te enthousiasmeren met hun prachtige, zorgvuldig gekozen muziek. Een geweldig optreden, waarbij dirigent Theo Jetten op een geweldige manier, samen met zijn muzikanten uitleg gaf over de inzet van de diverse soorten muziekinstrumenten. Penningmeester van de vereniging Wilco van Rens werd tijdens deze avond gehuldigd voor zijn 12 1/2 jarig lidmaatschap van Edelweisz. Voorafgaand aan het “Grote orkest”speelde het jeugdorkest, later aangevuld met 6 leerlingen op de blokfluit.  Prachtig om naar te kijken en te luisteren. zie de foto’sDSC_7279Edelweisz (Large)