7 april 2014

Opnieuw rotzooi bij kunstwerk OPEN gemaakt.

Vermoedelijk een “geestelijk gestoord iemand” heeft opnieuw rotzooi gemaakt bij het kunstwerk Open nabij de Querdamm (Thornse Molen) in Leuth. Diverse zakken huisvuil en puin zijn bij het kunstwerk gedumpt. Een “normaal mens”  zou, als hij hij zijn afval kwijt wil, dit in de zakken gedumpt hebben, maar deze persoon heeft alles verspreid in de bermen en in de sloot bij het kunstwerk. In het verleden zijn op deze plaats al diverse vernielingen gepleegd, is er een agressieve soort onkruid gezaaid en is er al diverse malen afval gedumpt. Vermoedelijk heeft deze persoon iets tegen het kunstwerk of de activiteiten die daar plaats vinden. Hij zadelt het Waterschap/Zuiveringsschap weer op met hoge kosten, om de plek weer schoon te krijgen. zie de foto’s.DSC_5975 OPEN (Large)