3 maart 2014

Heterdaad vernielde fiets in Ooij.

Dankzij de melding van een oplettende getuige kon de politie zondagavond de daders verhoren van de vernieling van een fiets bij de bushalte voor dorpshuis De Sprong in Ooij. Een aantal jongeren vernielden de fiets door er op te dansen en in de lucht te gooien en verdwenen daarna in een woning in de buurt. De getuige waarschuwde de politie, die enkele minuten daarna al ter plaatse was. De politie is nu op zoek naar de eigenaar van de fiets, zodat deze aangifte kan doen.DSC_3953fiets (Large) De jongens hadden ook nog een fietsenrek uit de grond getrokken.

De eigenaar van de fiets (een inwoner van Beek) is inmiddels opgespoord en toen deze de fiets dinsdag wilde ophalen, bleek de fiets verdwenen te zijn. Misschien kan iemand een tip geven, waar de fiets gebleven is. Anders moet er ook nog aangifte van diefstal gedaan worden.

06 – 512 891 83

De fiets is terecht!!