11 februari 2014

Inloopbijeenkomst gemeente Ubbergen wegaanpassingen Ooij

Maandagavond werd in het dorpshuis de Sprong te Ooij een “inloopbijeenkomst” georganiseerd voor de aanpassingen van de Koningin Julianalaan, de Dr. Kochtlaan en de Koningin Emmastraat. Het is de bedoeling dat de riolering van deze wegen worden aangepast, dat er een aanpassing komt van “het groen”, en dat er parkeerhavens worden aangelegd. Daarbij zal het wegvak tussen de Emmastraat en de Rietlanden (ingang richting sportpark) ingericht worden als éénrichtingsweg (muv fietsers). Dat houdt in dat je dan vanaf de Koningin Emmastraat de Koningin Julianalaan niet meer in mag. De avond werd druk bezocht en diverse meningen werden gehoord. De bewoners konden via formulieren hun mening geven over het plan. zie de foto’s.

DSC_8631 kaart (Large)