13 december 2013

Nieuwjaarsreceptie SVO 2014

SVO Plaatje met Vuurwerk (Large)

Nieuwjaarsreceptie S.V.O. ’68: 1 januari 2014 vanaf 15:00 uur te Ooij.  Traditioneel wordt er weer voor iedereen in Ooij en omgeving door S.V.O.68 te Ooij een nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Het feest vindt plaats in het clubhuis van de voetbalclub aan de Rietlanden 3 te Ooij en begint om 15:00 uur.  Zoals ieder jaar is er weer voor jong en oud van alles te beleven: Zo zal er voor onze jongere bezoekers vanaf ± 16:00 uur op een groot scherm een leuke film vertoond worden, is er een knutselhoekje in het gebouw aanwezig en zal de jeugd ook gratis van een natje en droogje worden voorzien.  Ook zal er voor iedereen die aanwezig is de mogelijkheid zijn om eens een keer met een andere soort van “sport” in aanraking te kunnen komen. Wederom hebben wij een vereniging bereid gevonden om hun kunsten te vertonen waaraan u zelf kunt deelnemen en zelfs evt. een prijsje in de wacht kunt slepen!  Ook wordt er een loterij met vele leuke prijzen georganiseerd waarvan rond 18:15 uur de prijsuitreiking zal plaatsvinden.  Dit geheel zal omlijst worden door de fantastische muziek van één van Nederlands beste diskjockey en entertainer: ROBERT POUWELS.  De organisatie van deze receptie hoopt u op 1 januari te ontmoeten en wenst u alvast een sfeervolle kerst en een goede jaarwisseling.