28 oktober 2013

Ballonnenwedstrijd Kampioenswedstrijd VVLK – SVO zondag 5 Mei 2013

Voor  de gigantische kampioenswedstrijd  (VVLK-SVO op zondag 5 mei) van het afgelopen seizoen zijn er door kinderen uit Leuth en Ooij ballonnen opgelaten.  Van de hieronder genoemde kinderen zijn de kaartjes terug gestuurd en zijn er een aantal leuke reacties op de kaartjes geplaatst.

Naam:                                                                 Gevonden in:

Marit Nas uit Leuth, Leeftijd 3 jaar              Eefde

Lars Koks uit Ooij, leeftijd 4 jaar                 Apeldoorn

Vigo Arts uit Ooij, leeftijd 5 jaar                   Hoenderloo

Afra uit Kekerdom, leeftijd 11 jaar               Vorden

Lieve Reijnen uit Leuth, leeftijd 3 jaar        Kootwijk

Tim Smits uit Leuth, leeftijd 9 jaar              Stoutenburg

Niek Janssen uit Erlecom, leeftijd 3 jaar   Zutphen

Jules Brugman uit Ooij, leeftijd 9 jaar        Lunteren (de Valk)

Bij de kaartjes van Jules en Lars en Niek zijn er briefjes/kaartjes bijgevoegd van de personen die de ballonnen gevonden hebben. Deze reacties zijn op te vragen bij Geert Keukens g.beheer.bv4@kpnplanet.nl  Het bestuur van VVLK heeft besloten om 1 kaartje te trekken uit de teruggestuurd kaartjes. De gelukkige is geworden Lieve Reijnen. In de Bestuurskamer van VVLK ligt er een kleine attentie op je te wachten.  Wij als Bestuur hopen dat de aanstaande derby weer net zo sportief gespeeld gaat worden als de wedstrijden in de afgelopen jaren. Mag de beste winnen en laten we na afloop weer samen het glas mogen heffen in de kantine.  Bestuur VVLK Leuth-KekerdomDSC_7748 (Large)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie