24 oktober 2013

Netwerkbijeenkomst van professionals welzijn, zorg en onderwijs in de gemeente Ubbergen,

Elkaar kennen is heel belangrijk voor de mensen die beroepsmatig werkzaam zijn in de gemeente. Daarom  organiseerde de gemeente Ubbergen voor de derde keer een bijeenkomst met  professionals uit het  brede veld van maatschappelijk werk, scholen, jeugdzorg, woningcorporatie, politie enz.  met als thema: brede kennis en korte lijnen. Alle aanwezigen hebben te maken met inwoners van de gemeente,  die zorg of ondersteuning nodig hebben maar vaak kennen ze elkaar niet. Na een lezing over de verschillen in generaties werd in groepen aan de hand van voorbeelden bepaald wie in welke situatie hulp of ondersteuning moest bieden.  Dat leverde  de nodige discussie op maar vooral meer bekendheid met elkaar en ieders aanpak. De opkomst was weer groter dan vorige jaar en uit de reacties bleek dat  dit een goede manier is om elkaar sneller op te zoeken als dat nodig is. Gewoon omdat je weet wie wat doet en er een gezicht bij hebt. Dat komt de inwoners van de gemeente alleen maar ten goede. zie de foto’s.DSC_3506naam (Large)

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie