19 oktober 2013

Tingeling bij de jarige Sprong.

Vanmorgen was er een voorstelling van “Poppentheater Tingeling” uit Beuningen in het  50 jarige Dorpshuis de Sprong te Ooij. Dit optreden was speciaal voor de kinderen vanaf 3 jaar tm groep 3 van de basisschool. De zaal zat nagenoeg vol en de ongeveer 70 kinderen genoten volop van het programma. Voor de door de Sprong georganiseerde tekenwedstrijd hadden de dames van Tingeling een prijs voor elke groep en klas, die daaraan had mee ge gedaan. Een boek, dat door een van de leerlingen in ontvangst werd genomen en dat pas maandag in de school of peuterspeelzaal mocht worden geopend. Na afloop van de voorstelling konden de kinderen nog even een handje geven aan de hoofdrolspelers, Tinkelbel en het Eekhoorntje.  Daarna waren er nog diverse workshops voor de kinderen.  zie de foto’s 

DSC_1028naam Sprong (Large)