16 augustus 2013

Start danslessen van Nokki Dans in Ooij

image002-1image001-1

Kinderen dansen vooral voor hun plezier en dans sluit goed aan bij de belevingswereld van kinderen. Dans geeft kinderen zelfvertrouwen. Bovendien legt dans een verbinding tussen sportieve en artistieke activiteiten en levert dans een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl.  De danslessen van Nokki Dans Educatie zijn een mix van streetdance, jazz en dansexpressie. Tijdens de danslessen komen de leerlingen op een leuke en toegankelijke manier in aanraking met dans. Plezier in dans en bewegen op muziek staan centraal tijdens de danslessen. Verder wordt natuurlijk de eigen creativiteit van de kinderen aangesproken.  De danslessen van Nokki worden gegeven door Desiree Nauta op dinsdag na schooltijd in het speellokaal van de basisschool Op Weg in Ooij. Start danslessen: dinsdag 3 september 2013Zin om in september een gratis proefles te komen volgen, stuur een e-mail naar dans@nokki.nl of bel naar 06 17670091. Schrijf je snel in!