21 juni 2013

Ongeval in Persingen

Vanmiddag rond 17.00 uur vond op de Thornsestraat te Persingen een ongeval plaats tussen twee personenauto’s, die allebei over de kop sloegen. Beide bestuurders kwamen uit de richting Nijmegen en reden in de richting Leuth. Eén van deze bestuurders (een 37 jarige inwoner van Millingen) haalde, terwijl er een inhaalverbod geldt, enkele andere auto’s in en moest daarna invoegen omdat er een tegenligger kwam. Bij dit invoegen raakte hij zijn voorganger ( een inwoner van Leuth), die daardoor “getorpedeerd” werd en ever de kop sloeg en in een rechts gelegen perceel belandde. Zelf schoot de inhalende bestuurder naar links, sloeg enkele keren over de kop en belandde links van de weg in een droge sloot. Deze laatste bestuurder raakte gewond en moest met de ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. De andere bestuurder raakte gewond aan beide armen en kon in de ambulance worden behandeld. beide auto’s raakten total loss en zijn weggesleept. De VOA van de politie (Verkeers Ongevallen Analyse) heeft een onderzoek ingesteld. Bij de Millingenaar werd de partydrug GHB aangetroffen. Van hem is een bloedtest afgenomen. Zie de foto’s

DSC_0193_ongeval_Persingen_copy