14 juni 2013

Ooijse Toekomst en schutterij Eendracht houden miniconcert muziekopleiding

Schutterij Eendracht en muziekvereniging de Ooijse Toekomst hielden vrijdagavond een miniconcert van de muziekopleiding in dorpshuis De Sprong te Ooij. De leerlingen, die o.a. op de basisschool Opweg muzieklessen  hadden gehad, konden alleen of gezamenlijk aan het publiek, dat grotendeels uit ouders, grootouders en vrienden bestond, laten zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hadden van muziekleraar Peter Maas en Marian Jakobs. De blokfluiters kregen uit handen van marian Jakobs een diploma uitgereikt. Twee leerlingen hadden hun slagwerkopleiding gehad van instructeur Wil Edelijn en een leerling op de trompet kreeg dit van Arnold Wulterkens. Na afloop van het miniconcert werden  aan Laura van Zanten, Amy Seegers en Frederik van den Hoogen het B-diploma uitgereikt terwijl Loek van der Meer en Sanne van Thiel het A diploma kregen. Ingrid Kamerbeek, die ook het A diploma gehaald had, was niet aanwezig. zie de foto’s. De eerste foto’s zijn gemaakt door Lianne van Thiel.

DSC_7033_diploma