11 juni 2013

Drukke week voor de Speulplek in Ooij

speulplek
Het wordt een drukke week voor De Speulplek in Ooij. Eerst is er aanstaande woensdag de Buitenspeeldag. Vanaf 14.15 uur zijn alle kinderen welkom om aan heel veel  leuke activiteiten mee te doen. Wat dacht je van boomstamwerpen of het bedwingen van een reuzenstormbaan? Vooraf opgeven hoeft niet, kom gewoon en doe lekker mee! Ook alle ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden zijn welkom om te komen kijken (of mee te doen?). Mensen die ons willen assisteren bij de verschillende activiteiten mogen zich vooraf wel even opgeven  via een mailtje aan info@despeulplek.nl .

En dan volgt er het grote Speulplek werkweekend!
Zaterdag 15 juni en zondag 16 juni gaat het hele braakliggende terrein op de schop en zal het ingericht worden naar het ontwerp van hovenier Van Raaij uit Ooij!  Allerlei grote graafwerkzaamheden vinden plaats om paden te maken, een fietscrossbaan, een amfitheater, een watergang en een klim- en klauterplek. Een gigantische klus waar veel mensen belangeloos aan zullen meewerken. En nog meer helpende handen  zijn welkom! Voor zaterdag zoeken we met name vrijwilligers die de veiligheid op en om het terrein in het oog willen houden. Zondag moeten alle terreinonderdelen afgewerkt worden en is iedereen met een schop of een hark welkom. Aanmelden vooraf kan via een mailtje aan info@despeulplek.nl Er zal op beide dagen van ongeveer 8.00 uur tot 17.00 uur gewerkt worden. Kinderen mogen op deze dagen helaas niet op het terrein komen, het is met alle grote graafmachines, tractoren en dergelijke te gevaarlijk. Daarna kan er echter weer naar hartenlust gespeeld worden op de nieuwe Speulplek!