3 maart 2013

Ooijse KBO houdt stamppotbuffet

De Ooijse  KBO (Kath. Belangenorganisatie 50+) hield zaterdagmiddag een stamppotbuffet in dorpshuis De Sprong. Ongeveer 50 leden waren naar dit gezellig eetfestijn gekomen om gezamenlijk te genieten van de diverse stamppotten, welke door de kok van dorpshuis De Sprong waren bereid. En het werd genieten. De kok en het personeel van de Sprong werden aan het einde van de maaltijd dan ook hartelijk bedankt. De Ooijse KBO probeert op vele manieren om gezamenlijk dingen te ondernemen. Zo wordt er a.s. donderdagmiddag om 14.00 uur weer een voorlichtingsmiddag georganiseerd met als thema “Wijkverpleegkundigen, toen en nu, waarvoor alle leden worden uitgenodigd. Aanvang 14.00 uur in het dorpshuis De Sprong’. Er zal o.a. verteld worden wat de mogelijkheden en onmogelijkheden van nu zijn. zie de foto’s.
DSC_0006_Stamppot