15 februari 2013

Oregional verslokaal geopend.

Donderdagmiddag is op de begane grond in het gebouw Metterswane, t.o het Centraal Sation in Nijmegen, het Oregional Verslokaal geopend.. Dit is een concept waarin landschapsbeleving en genieten van verse regionale producten samen komen.Bij het Verslokaal houden ze heel erg van gezond. En van vers. Groente en fruit gaan vanaf het land zo hup de winkel in. We hebben zoveel lekkers in onze regio, waarom zouden we het ver weg halen? Wij halen onze producten rechtstreeks bij boeren in de regio. Daarom maken ze maar een korte reis en zijn ze dus lekker vers! We zijn elke werkdag open van 10:00 tot 18:00 uur. Je vindt ons tegenover het Centraal station in Nijmegen, onder de rode koepel aan de stationsweg 13, aldus Hanneke Sanderse van de Stichting Landwaard. zie de foto’s.

DSC_5782_Oregional

Kom smoothies, tosti’s, soep en fruit proeven! Op donderdag 14 februari opent het Verslokaal officieel haar deuren tegenover het centraal station in Nijmegen. Dit is een concept waarin landschapsbeleving en genieten van verse regionale producten samen komen.

Vanaf 16:00 uur nodigen jou van harte uit om langs te komen en trakteren je graag op een van onze verse smoothies, tosti’s, soep of fruit.

We zijn vanaf 15 februari elke werkdag open van 10:00 tot 18:00 uur. Je vindt ons tegen over het Centraal station in Nijmegen, onder de rode koepel op het adres: Stationsweg 1. Kijk ook eens op onze Facebook en volg ons via Twitter!

Bij het Verslokaal houden we heel erg van gezond. En van vers. Groente en fruit gaan vanaf het land zo hup onze winkel in. We hebben zoveel lekkers in onze regio, waarom zouden we het ver weg halen? Wij halen onze producten rechtstreeks bij boeren in de regio. Daarom maken ze maar een korte reis en zijn ze dus lekker vers!