21 december 2012

Nieuw Beheer Kulturhus Beek

Persbericht

NIEUW BEHEER KULTURHUS BEEK

29 december afscheidsreceptie <Breed>

 

Het Kulturhus in Beek heeft vanaf 1 januari 2013 een nieuwe beheerder.  De huidige beheerder <Breed> slaat onder invloed van de Wet werken naar vermogen een nieuwe weg in, waarin het beheer van het Kulturhus niet meer past. Daarom is het bestuur van het Kulturhus op zoek gegaan naar een andere beheerder/exploitant. De Werkcorporatie FacSkills gaat in het nieuwe jaar het beheer van het Kulturhus overnemen. Harry en Derya Backhaus worden de nieuwe gezichten in het Kulturhus.  Sommigen kennen hen al uit de tijd dat zij de tennishal in Molenhoek dreven. Met Harry en Derya gaat het Kulturhus een volgende fase in. In de eerste vijf jaren van het bestaan heeft het bestuur van het Kulturhus gezorgd voor een solide basis, waarop nu verder gebouwd kan worden. Het Kulturhus beoogt het kloppend hart van Beek-Ubbergen te zijn, open en uitnodigend naar de gemeenschap. Een plek waar ontmoetingen plaatsvinden en actief worden bevorderd en aangemoedigd.  Samen met bewoners en vrijwilligers uit het dorp kan het Kulturhus het bruisende centrum van de Beekse gemeenschap worden.

 

Afscheidsreceptie medewerkers <Breed>

Op zaterdag 29 december van 16.00 tot 18.00 uur nemen wij afscheid van de medewerkers van <Breed>. Zij hebben het Kulturhus – samen met de verenigingen en professionele bewoners – gemaakt tot wat het nu is. Zij verzorgden de koffie, runden de bar, beheerden het gebouw en deden de schoonmaak.  Het bestuur van het Kulturhus nodigt iedereen van harte uit om de medewerkers van <Breed> op de afscheidsreceptie van 29 december mee uit te zwaaien. Het bestuur dankt hen voor hun goede diensten in de afgelopen zes jaar. Wij wensen ieder van hen toe, dat ze een nieuwe werkplek krijgen, waar ze weer met evenveel plezier kunnen werken als in het Kulturhus in Beek.

 

Nadere informatie bij Liny Toenders, bestuursvoorzitter van de Beheerstichting Kulturhus Beek

(telefoon: 0621590920)