16 december 2012

65 jaar Vrouwenbeweging Leuth

Zaterdag vierde de Vrouwenbeweging Leuth haar 65-jarig bestaan met een etentje voor leden en aanhang. Daarvoor was er, tijdens een receptie, gelegenheid voor felicitaties van vrienden, kennissen en andere verenigingen van de Vrouwenbeweging. Café Restaurant De Rosmolen was daarvoor feestelijk ingericht. Extra feestelijk ook vanwege de mooie kerstversiering. De leden van de VBL, zoals ceremoniemeester Ronnie Bons de Vrouwenbeweging noemde, staan volop in het verenigingsleven. Zij zijn ook actief in wandelclubs, zij zwemmen, doen aan zaalsporten of zingen in diverse koren. De receptie werd dan ook goed bezocht. Toch weer een teken van de saamhorigheid binnen de leefgemeenschap Leuth. Het bestuur bedankt nogmaals alle aanwezigen voor hun komst en felicitaties. zie de foto’s van Herman Leensen.

DSC_1422_VBL