6 november 2012

Gratis wintercheck bij garage Booltink in Leuth

Garage Booltink in Leuth organiseert  a.s. zaterdag van 9.00 uur tot 15.00uur voor ieder die interesse heeft, een wintercheckdag. Op deze dag kan men, zo met de winter voor de deur,  zijn of haar auto gratis op de meest vitale delen laten controleren. Zij willen hier een leuke dag van maken met o.a. een snert/worstkraam etc. Dus laat deze kans niet voorbij gaan!

adv-wintercheck-booltink_3

Door de diverse wegafsluitingen is garage Booltink wat moeilijker te bereiken. Maar vanuit Leuth via het Kerkplein bij de Spar naar de Hengemunde, rechtsaf naar de Botsestraat en bij de rotonde ben je er al.  Vanaf de Duffeltdijk via de Polderweg (Moskou) rechtsaf de Botsestraat en ook weer tot de rotonde.
Inmiddels is dit ook weer veranderd. Nu is de Hengemunde naar de Botsestraat ook afgesloten en moet je dus via Moskou