29 oktober 2012

Basisschool ’t Bijenveld opent het project Inrichten van je eigen omgeving.

Op maandag 29 oktober 2012 kwamen de leerkrachten van basisschool ’t Bijenveld als leden van het bouwteam op school. Dit bouwteam heeft plannen gemaakt voor de inrichting van het nieuwe schoolplein en zij hebben deze plannen gepresenteerd aan de kinderen van de school. Het project “Inrichten van je eigen omgeving”  is het eerste project van JEELO. JEELO staat voor JE Eigen LeerOmgeving en berust op drie belangrijke pijlers: Samen leven, Samen werken en zelfstandig leren. De komende zes weken gaan de kinderen van ’t Bijenveld leren over de inrichting van je huis, je straat, je wijk en je gemeenten. Daarnaast leren zij vaardigheden als ontwerpen, tekenen op schaal en het maken van een plan. Bij het project hoort maatschappelijke betrokkenheid. Kinderen leren hoe de straat wordt gereinigd, hoe plantsoenen worden onderhouden, waar ons afval heengaat, welke voorzieningen er in een gemeente zijn en wat de historie is van de dorpskern Leuth. Kortom, het beloven boeiende weken te worden op ’t Bijenveld. zie de foto’s

DSC_7626_project_Bijenveld

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.