22 oktober 2012

Computercursus voor senioren in Leuth van start

Wethouder Leidy van der Aalst van de gemeente Ubbergen deed maandagavond in de Vriendenkring te Leuth de “aftrap” voor een nieuwe computercursus voor senioren, welke georganiseerd werd door de gemeente Ubbergen in samenwerking met de seniorenvereniging Leuth. Deze avond begon voor de 8 cursisten met taart en daarna konden ze kennismaken met de beginselen van de computer, onder leiding van Hans Drinkenburg van  CompuAct opleidingen uit Nijmegen. De cursisten krijgen op 10 opeenvolgende maandagen les, terwijl een tweede groep van 9 personen dezelfde cursus op dinsdagavond gaat volgen.  De computers waren in de Vriendenkring opgesteld door de heren Jan Voerman en Cor Terwindt (Cor had zich ingezet voor de organisatie van de cursus), die voor hun inzet beiden een fles wijn van de wethouder kregen. zie de foto’s.
DSC_5243_computer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.