5 oktober 2012

Officiele opening Kulturhus Kekerdom

Vanmiddag,  vrijdag 5 oktober werd het nieuwe Kulturhus aan de Schoolstraat in Kekerdom, feestelijk geopend. De gemeente Ubbergen en de Stichting Primair Onderwijs Condor hadden diverse mensen uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn. Het Kulturhus Kekerdom is een prachtig gebouw geworden. De oude school is gerenoveerd en het nieuwe schoolgedeelte is onderdeel geworden van het Kulturhus. Een glazen panelenwand zorgt voor een transparante verbinding. Het Kulturhus is een praktisch, multi functioneel gebouw geworden, waar diverse verengingen, waaronder schutterij EMM Kekerdom, hun plek hebben gevonden. Tijdens de openingsceremonie, welke gedaan werd met een aantal sprekers en de leerlingen van de Laurentiusschool, welke in het gebouw gevestigd is, werd er opgetreden door het Hartkoor en door onlangs geformeerd orkestje van mensen, die met de bouw te maken hebben gehad. En ook pastoor Erik Smits nam nog even de guitar ter hand. zie de foto’s.

DSC_8684_Kulturhus