25 augustus 2012

Informatie Bushaltes Leuth

Informatie halteplaatsen lijn 80 en 82 tijdens werkzaamheden aan de N840.  In tegenstelling tot eerdere berichten zal tijdens de werkzaamheden aan de N840 (Beek-Millingen aan de Rijn) voor de buslijnen 80 en 82 een halte met voorzieningen ingericht worden aan de splitsing Bredestraat/Duffeltdijk. (Duffeltdijk-Erlecomsedam vervalt)  Lijn 80 vervolgt de route via de Erlecomseweg door Erlecom. Lijn 82 gaat door naar de Kapitteldijk en heeft nog een halte aan de splitsing Steenheuvelsestraat-Kapitteldijk. De werkzaamheden beginnen a.s. maandag en zijn nogal ingrijpend. Tot het einde van het jaar zullen stukken van de N840 afgesloten worden. Op de website van de gemeente Ubbergen zal gedurende die tijd informatie worden gegeven en dat geldt ook voor Huis aan Huisblad de Rozet en de kabelkrant WFM. Omdat er voor Leuth, i.v.m. de komende rioolwerkzaamheden, per dag of per week veranderingen zullen zijn, zullen die veranderingen ook op deze website bekend gemaakt worden.

DSC_8700_Bord_werk_Leuth

Werkzaamheden N840 (tussen Beek en Millingen aan de Rijn)

Op maandag 27 augustus beginnen de werkzaamheden aan de N840 tussen Beek en Millingen aan de Rijn. De werkzaamheden duren naar verwachting vier maanden. In die periode zijn steeds verschillende delen van het traject afgesloten. Regelmatig informeren wij u hier de komende periode over via WFM, De Rozet en www.ubbergen.nl.

LET OP BUSROUTE GEWIJZIGD.

Werkzaamheden

  • · Maandag 27 augustus wordt het asfalt vanaf de Bredestraat tot en met de Korenbloemstraat/ De Hoge Kamp in Leuth gefreesd. Wilt u zo vriendelijk zijn uw auto ergens anders te parkeren? Na het frezen en verwijderen van het asfalt worden de inritten aangepast zodat u weer bij huis kan komen.
  • · Dinsdag 28 augustus wordt de fundering verwijdert vanaf de Bredestraat tot de Klaproosstraat.
  • · Woensdag 29 augustus onderzoekt men de ondergrond op archeologie en niet gesprongen explosieven. Na vrijgave start de aannemer met het leggen van nieuwe riolering.

Omleiding

Omleidingen worden ter plekke aangegeven via borden. De Polderweg is speciaal hiervoor geschikt gemaakt voor gemotoriseerd verkeer in twee richtingen en tijdens de werkzaamheden (in verband met de verkeersveiligheid) afgesloten voor fietsers en voetgangers. Wij adviseren fietsers gebruik te maken van de Steenheuvelsestraat.

Kekerdom is bereikbaar via de Duffeltdijk. Aan de zijde van de Botsestraat is een slagboom geplaatst. Doorgaand verkeer is daardoor niet mogelijk.

Omleiding bus

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving wordt aan de Duffeltdijk ter hoogte van de Bredestraat in Leuth een tijdelijke halteplaats gerealiseerd met daarbij de nodige voorzieningen.

Lijn 80 en 82 maken gebruik van deze halteplaats waarna lijn 80 de weg vervolgt via Erlecom. Lijn 82 krijgt een extra tijdelijke halte aan de Duffeltdijk-Kapitteldijk- Steenheuvelsestraat.

De halte aan de Erlecomsedam –Duffeltdijk vervalt.

Vragen?

Heeft u vragen? In het directieverblijf aan de Botsestraat 45a in Kekerdom is op:

  • 4 en 18 september;
  • 2, 16 en 30 oktober;
  • 13 november

Van 16.00 tot 18.00 uur een inloopspreekuur waar u van harte welkom bent.

 

Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de opzichter van de provincie, de heer R. Straten onder nummer 06-50273304.