19 augustus 2012

Een snikhete Kick Off-dag bij VVLK in Leuth

Zondag 19 augustus stond bij VVLK op Sportpark ‘De Duffelt’ in Leuth de 2e Kick Off-dag op het programma. Bedoeling van deze dag is om je als team aan elkaar te presenteren. Ook is het een kennismaking met nieuwe spelers, trainers, leiders en andere nieuwe leden.  Het werd een snikhete zondag. Bij 36 graden werd er ook niet veel gevoetbald. Wel bij de senioren maar die begonnen de dag dan ook vroeg. Om 10:00 uur in de ochtend speelde de selectie (VVLK 1 en VVLK 2) een onderlinge partij. VVLK 3 tegen VVLK 4 iets later en iets korter.  De dames kozen ervoor om een schaduwrijk plaatsje op te zoeken en zo min mogelijk te transpireren. VVLK heeft een gezamenlijk dameselftal met SC Millingen. Er werd wel omgekleed voor de elftalfoto’s die ook dit jaar weer door fotograaf Henk Baron, van alle elftallen genomen werden. In de middag was de jeugd aan de beurt. Alleen de A- en de B-junioren konden het opbrengen om een kort oefenpartijtje te spelen. Het werd te warm. Wel zijn ze ook bij de jeugd op de foto gegaan. De organisatie had gerekend op een hete dag en naast het springkussen stonden er twee verfrissende watersproeiers op een aangelegde waterglijbaan. Dat werd de hit van de dag. Niet alleen bij de jeugdige gasten. Voorzitter Geert Keukens gaf in zijn toespraak aan wat de club dit seizoen van plan is. Belangrijkste aanwinst van VVLK is de nieuwe hoofdcoach Tom Polman uit Huissen. Verder zijn er binnen de club nog enkele functiewijzigingen. Natuurlijk wat nieuwe spelers bij de elftallen en helaas hebben ook weer wat spelers de club verlaten.Ondanks het warme weer was de dag druk bezocht en werd er, begeleid door de muzikale klanken van DJ-Tonneke, volop kennis gemaakt met elkaar. Daar hoorde natuurlijk ook een verkoelend drankje bij. Het Kick Off-team was blij met deze geslaagde dag. zie de foto’s

DSC_8363_kickoff