7 augustus 2012

Kindervakantie in Beek van start

Vanmiddag om 13.00 uur gingen in het Kulturhus te Beek de Beekse Kindervakantieactiviteiten onder de naam “ShowBeekWeek” van start. Er was gekozen voor een droge start binnen in het gebouw, waarbij de drie winnaressen (er ontbrak nog één) van vorig jaar van de Bonte Avond hun beker op het podium mochten plaatsen om vervolgens, samen met een speciale gast in de vorm van “Gordon” het openingslint door te knippen. De kinderen waren verdeeld in drie groepen, die elk hun eigen programma hadden. Zo ging de rode groep eerst naar het voetbalveld van BVC en bleef de gele groep, de allerkleinsten, in de muziekzaal om daar een toneelstukje te bekijken. Voor de blauwe groep waren er buiten kinderspelen. Na afloop ging het gezelschap naar de scouting in Berg en Dal om daar gezamenlijk te barbecueën. zie de foto’s

DSC_3343KVBeek