23 juli 2012

Bevrijdingsmuseum zoekt vrijwilligers

Omdat de bezoekersstromen blijven groeien zoekt het Bevrijdingsmuseum op korte termijn dringend versterking van het professionele vrijwilligersteam: Gastheer/gastvrouw entree/winkel; Gastheer/gastvrouw museumcafé. Het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 is een historisch-educatief museum over de gebeurtenissen rond de bevrijdingsge­schiedenis van Nederland en Europa in 1944 en 1945. Ook worden de ontwikkelingen van internationale samenwerking in Europa na 1945 belicht, evenals de actuele thematiek van vrijheid, democratie en mensenrechten. Het museum biedt een plezierige werksfeer, een professioneel opleidingstraject, een reiskostenvergoeding en een collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering.  Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Coördinator Personeelszaken, mw. Wilma Geenen. Telefonisch 024-3974404 of per e-mail: info@bevrijdingsmuseum.nl