30 juni 2012

Camperclub strijkt neer in Millingen aan de Rijn

Een groep van 24 campers van de Camperclub Nederland, een club met 1200 leden, is vrijdag neergestreken op de camperplaats ’t Crumpsehoekje aan de Crumpsestraat te Millingen aan de Rijn. De leden van de CCN organiseren bij toerbeurt dergelijke evenementen en deze keer werd het georganiseerd door Rob Gesthuizen uit Nijmegen, wiens wieg ooit op die plek heeft gestaan. Zijn ouders hebben namelijk tot 1972 in de woning gewoond, welke hoort bij deze camperplaats. De camperplaats is normaal maar  voor 6 campers maar voor deze keer was er een uitzondering gemaakt en had de gemeente toestemming gegeven om met deze 24 campers daar te staan. De leden van de club zijn speciaal naar Millingen gekomen om zondag de Dag van het Historisch Vervoer mee te maken. Leuke bijkomstigheid was, dat ik daar een oude vriend uit Groningen trof.  zie de foto’s.

DSC_1914_campers