27 juni 2012

Beekse Bronverhalen gepresenteerd.

Na het succes in Ooij met de uitgave van het boekje “Er was Ooijt” en in Leuth met “Leuther Proat” en het Kekerdomse boek “In de Kijkerd”, konden dit jaar de inwoners van Beek-Ubbergen deelnemen aan het project “Verhalen vertellen”. In deze vierde uitgave -Beekse Bronverhalen-  hebben de deelnemers zelf hun levensverhaal geschreven en hebben leerlingen van de Havo Notre Dame inwoners van Beek en Ubbergen geïnterviewd. Het resultaat daarvan werd woensdagmiddag in de Havo in Ubbergen gepresenteerd  in aanwezigheid van alle betrokkenen. Paul  Ekelschot, die al al enkele jaren als enthousiaste vrijwilliger betrokken is bij het project,  leidde de bijeenkomst omdat initiatiefneemster, wethouder Leidy van der Aalst, verhinderd was.. Herman Leensen maakte de fotoreportage. zie zijn foto’s.

P6275050

Esther van Dorst van de gemeente Ubbergen overhandigt een exemplaar aan Anne-Marie Hendriks, één van de deelnemers aan het boek.