23 juni 2012

Werkzaterdag en Midzomerkampeernacht in Beekse Struintuin.

Dit weekend was het weer een werkzaterdag voor de bewoners van de buurt rond de Beekse Struintuin. Diverse buurtbewoners staken de handen uit de mouwen om weer groot of klein onderhoud te plegen aan de Struintuin. Deze juni-maand leent zich perfect voor een echte Struintuin activiteit: een Midzomerkampeernacht voor kinderen met begeleidende ouder. In dit weekend valt namelijk de kortste nacht van 2012: de zon gaat onder om 22:04 en komt op om 05:20. Een goede reden om daar in de open lucht van te genieten! Daarom werd er na het werken samen gegeten,  gevolgd door enkele sportieve buitenactiviteiten. Daarna was er een kampvuur met muziek en tenslotte kon de nacht in de tent worden doorgebracht. zie de foto’s
DSC_7828_Struintuin