4 juni 2012

Amazones op weg naar Frankrijk voor Brooke Hospital for animals

Twee amazones uit Arnhem zijn maandagochtend te paard naar Frankrijk vertrokken voor een goed doel. Hanna Bakker en Roos Roes wilden altijd al de wijde wereld in trekken op hun paarden Zen en Amarylles. De tocht zal ongeveer drie weken in beslag nemen. De ruiters hebben geen duidelijk einddoel. Zodra ze de Franse grens bereiken, zijn ze tevreden. Het goede doel is Brooke Hospital for Animals, een organisatie die paarden en ezels in arme landen helpt. Vanmiddag kwam ze onder barre weersomstandigheden aan bij de manege van Ebbers in Beek, waar de paarden de nacht zullen doorbrengen en die voor deze nacht hun sponsor is. Zelf brengen ze de nacht door bij een andere sponsor in Beek. Ze mogen slapen bij Sous Les Eglises. Morgen vertrekken ze weer, op weg naar de Franse grens, waar ze over drie weken hopen aan te komen. De eerste 4 dagen weten ze al waar ze de nachten kunnen doorbrengen, maar de rest is onzeker. Voor alle zekerheid hebben ze wel een tentje bij zich.  zie de foto’s
DSC_0746_amazones