3 mei 2012

Aankondiging Ooijt in concert in dorpshuis de Sprong

“Ooijt in Concert” op zaterdag 10 november in dorpshuis de sprong in Ooij

Het derde open podium concert.
Muziekvereniging Ooijse toekomst organiseert op zaterdag 10 november een unieke muzikale avond in dorpshuis de sprong in Ooij.
Wellicht herinneren veel mensen nog de fantastische open podium concerten van 2001 en 2006. In die trend willen we ook dit jaar weer een unieke live muziek avond neer zetten.
Muziekvereniging Ooijse toekomst speelt deze avond live allerlei muziek uit de vorige eeuw. Tijdens deze uitvoeringen worden foto’s en/of films uit de betreffende periode getoond.
We beginnen met muziek uit de tijd van het ontstaan van Ooij en gaan via alle decennia naar de tegenwoordige tijd. Er zullen niet alleen instrumentale nummers gespeeld worden maar ook zouden we graag nummers uitvoeren die worden gezongen.
Tussen de nummers door kunnen allerlei verhalen uit het verleden verteld worden. De beelden en verhalen gecombineerd met muziek uit die betreffende tijd moeten de sfeer uit die tijd bij de hele zaal terugroepen.
Heb je altijd al een keer willen optreden met begeleiding van live muziek en heb je zin om deze avond tot een succes te brengen, schroom je dan niet en neem contact op met een van onderstaande mensen. Je kunt dan doorgeven welke nummer je graag uit zou willen voeren en wij zorgen voor de muziek.
Buiten de muziekliefhebbers die regelmatig naar onze concerten komen luisteren hopen we met dit concert ook andere mensen uit het dorp en daarbuiten te interesseren.
Veel mensen die al lang in Ooij wonen zullen de foto’s en verhalen willen horen. Maar ook voor mensen die nog niet zo lang in Ooij wonen is het een ideale manier om wat van de geschiedenis van ons dorp te weten te komen en andere mensen te ontmoeten.
Voor kinderen is het natuurlijk de moeite waard om te weten hoe hun ouders in ons dorp geleefd hebben.
Zet 3 november dus maar vast in je agenda! We hopen op veel animo en veel enthousiast publiek.
Namens de organisatie, Paul Vlieks, Martin Althuizen, Gerben Wulterkens en Ferdie Wulterkens.

http://www.ooijsetoekomst.nl/

E-mail: info@ooijsetoekomst.nl