19 april 2012

80 jaar verkeersexamens ook in Ooij

vandaag werd voor de 80e keer in Nederland het landelijke verkeersexamen van VVN gehouden. Zo ook in Ooij. 28 kinderen van groep 7 van basisschool Opweg brachten vandaag in de praktijk wat ze het afgelopen half jaar aan theorie en praktijk hadden geleerd. Het begon ’s morgen sin de klas met het schriftelijke verkeersexamen, gevolgd met het praktische examen op de fiets door het dorp. Daarbij waren weer een aantal ouders aanwezig, die zich bereid hadden verklaard om te assisteren. Met dank. A.s. dinsdag 24 april zullen aan de kinderen  die geslaagd zijn, weer op feestelijke wijze  de diploma’s worden uitgereikt. Dit gebeurt in samenwerking met de plaatselijke VVN (Miengske Borremans) door burgemeester paul Wilbers. De foto’s zijn gemaakt door Herman Leensen.

DSC_5607_Verkeersklas_2012

De BUZZ had aandacht besteed aan de voorbereiding. klik hier