3 april 2012

Open Dag Nijmeegse stadstuinen

Open Dag Nijmeegse Stadstuinen !!!!!

 

De Nijmeegse Open Tuinendag is de afgelopen jaren een begrip geworden bij vele tuinliefhebbers. Heel veel enthousiaste bezoekers hebben wij in onze tuinen mogen begroeten.

 

Ieder jaar op de tweede zaterdag van juni, stelt in de Gemeente Nijmegen, een groot aantal particuliere tuinbezitters, hun tuin open voor een ieder die het leuk lijkt eens een kijkje te nemen in hun groene paradijs.

 

Lekker ontspannen samen met uw vriend/vriendin, buurvrouw, collega of familie rondstruinen in prachtige tuinen en heel veel inspiratie opdoen voor uw eigen groene stek(je).

 

Voor de veertiende keer zijn de tuinen op zaterdag 9 juni 2012 te bezichtigen.

Dit jaar gaan er 32 tuinpoorten open! Naast de al jaren vertrouwde adressen, gaan er ook 6 nieuwe tuinen open.

stadstuin

 

U zult op die dag ontdekken dat elke tuin zijn eigen sfeer uitstraalt; aan een tuin immers, herken je het karakter van de eigenaar.

Grote tuinen, kleine tuinen, schaduwtuinen, formele tuinen, wat losser beplante tuinen, u treft het allemaal aan op deze dag en u zult versteld staan van de diversiteit.

 

Als extra attractie kunt u op vertoon van de advertentie van Intratuin in onze brochure op zaterdag 9 juni a.s. bij Intratuin Malden, gratis ontbijten met 2 personen van 9.00 – 11.00 uur! Intratuin Malden bevindt zich op Rijksweg 63, 6581 EE te Malden.

 

Een brochure met tuinomschrijvingen en adressen is vanaf half mei à € 2,50 te koop bij Intratuin Malden, Open Huis Gemeente Nijmegen, VVV Rijk van Nijmegen en het Postkantoor te Lent.

 

www.nijmeegsestadstuinen.nl