3 april 2012

Gelderse Koppen van Omroep Gelderland bij Mariakapel in Beek

Iedere week stapt Harm Edens van het programma “Gelderse Koppen” van omroep Gelderland in een klein autootje en gaat op zoek naar opvallende, grappige, ontroerende en bevlogen mensen in onze provincie. Dinsdagmiddag was hij in Beek om daar Ben Willems en zijn vrijwilligers te bezoeken, die bezig zijn met de bouw van de Mariakapel op de Geest. Na een interview met Ben en het filmen van de andere vrijwilligers, mocht ook de kleinzoon Ruben van Ben nog even acteren. Hij was al steeds bezig om de dakpannen te sjouwen, maar voor de camera deed hij het nog een keer extra. zie de foto’s

DSC_0337_Gelderse_Koppen

De uitzending is waarschijnlijk op zaterdag 28 april a.s.  Gelderse Koppen, iedere zaterdag om 18.20 uur bij TV Gelderland, daarna elk uur herhaald. zie de uitzending