24 maart 2012

Camperplaats t Crumpse Hoekje geopend

Wethouder Peter Wassink heeft zaterdagmiddag in Millingen aan de Rijn de nieuwe Camperplaats ’t Crumpse Hoekje, aan de Crumpsestraat, geopend. Deze nieuwe camperplaats is voorzien van alle gemakken en eigenaar Dollevoet heeft kosten nog moeite gespaard om het de toekomstige bezoekers van zijn terrein naar de zin te maken. Er is plaats voor 6 campers en daarmee voldoet deze camperplaats waarschijnlijk aan de behoefte van de toekomstige campers in het Rijndorp. De oude camperplaats aan de Rijndijk voldeed niet meer en met de opening van deze nieuwe camperplaats, komt de oude plek dan ook te vervallen. Vrienden en bekenden waren vanmiddag in groten getale naar Millingen gekomen om deze opening mee te vieren. Het terrein stond daardoor al geheel vol met campers. zie de foto’s

DSC_4625_camperplaats