19 maart 2012

Opening winkeltje en cafe zorgcentrum ’t Hofke in Beek

Maandagmiddag 19 maart werd in zorgcentrum ’t Höfke te Beek, na een lange voorbereidingstijd, het nieuwe café annex ontmoetingsruimte, samen met het nieuwe winkeltje voor de bewoners, geopend. Zeker 70  bewoners, personeel en vrijwilligers waren deze middag naar ’t Hofke gekomen. Nadat het hoofd van de restauratieve dienst, dhr. Ivan Keijzers het een en ander had duidelijk gemaakt over de gang van zaken, de prijzen en openingstijden, mocht de oudste bewoner van ’t Höfke, dhr.  Wim van Steen, als openingshandeling een lint doorknippen. Bewoners van ’t Höfke was gevraagd om een naam te bedenken voor de nieuwe ontmoetingsruimte. Mevrouw Corti werd met de door haar bedachte naam: “Verbindingsplein” de winnaar en mocht daarvoor een prijs in ontvangst nemen. Het café in ’t Höfke is niet alleen voor bewoners en bezoekers, maar is er voor iedereen. Zo is er een biljart geplaatst en heeft biljartclub ’t Höfke daar haar vaste stek gekregen. Voorheen stond dit biljart op de eerst etage van het verzorgingshuis. Wim van Steen was daar niet blij mee, maar hij zei in zijn dankwoord, dat hij toch iedereen zijn plezier gunde. Na de openingshandelingen kon men nog genieten van Karaoke en een hapje en een drankje. De winkel is elke dag open van 14.00 tot 16.00 uur en het café van 14.00 uur tot 16.30 uur. zie de foto’s.
DSC_3611_cafe_Hofke