18 maart 2012

Koperen pijpen gestolen van Kerkje Kekerdom

De Laurentiuskerk in kekerdom stond de afgelopen week even in het nieuws i.v.m. de oprichting van de “Stichting Vrienden van het Kerkje van Kekerdom”. Het doel daarvan is om geld te verwerven voor de restauratie en het in stand houden van de kerk.  Maar de afgelopen nacht heeft het dievengilde al weer voor extra kosten gezorgd door de meeste van de koperen regenpijpen van het kerkje en het bijgebouwtje te stelen. van dat laatste gebouw werden alle pijpen weggenomen en van de kerk de pijpen aan de “stille kant” en de achterkant. Hierdoor  is weer een fikse schadepost ontstaan. De hoop is nu gevestigd op getuigen, die misschien de afgelopen nacht iets gezien hebben. Zij kunnen dit doorgeven aan de politie op telefoonnummer 0900-8844. zie de foto’s.
DSC_3169_Kerkje_Kekerdom