3 maart 2012

Open Huis dr. Krijgsman in Ooij

Het is al weer 5 jaar geleden dat dr. Jan de Wit afscheid nam als huisarts in Ooij en dr. Arno Krijgsman hem opvolgde.  De praktijk van Krijgsman werd voortgezet in de bestaande praktijk van de Wit en daar kwam m.i.v. 2 januari j.l een einde aan. Dr. Krijgsman opende zijn eigen praktijkruimte in het nieuwe pand, waar voorheen het café van Reijnen gevestigd was aan de Kerkdijk in OOij en dat geheel vernieuwd was. Vandaag hield hij OPEN HUIS en kon iedereen de nieuwe praktijkruimte bezoeken. Daar werd ook bekend gemaakt, dat Ooij weer een echte “wijkverpleegster” heeft gekregen, die in hetzelfde pand gehuisvest is. zie de foto’s.
DSC_7168_Krijgsman

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.