31 december 2011

LA-Times wordt TIMESHAKE

December is niet alleen de maand dat de geboorte van Jezus wordt gevierd, maar ergens in de Ooijpolder heeft men een dichte wieg gevonden met een zesling! En niet zo maar een zesling…!!  Bij het openen van de wieg bleek dat de zesling éénstemmig aan het schreeuwen was, iets wat we in de toekomst ‘zingen’ gaan noemen.  Uit de bewegingen van de nieuwe koters kunnen we niet anders concluderen dat het zestal een band gaat vormen met de naam: ’ T i m e s h a k e ’   Zo trekt Patrick Baron nú al aan de solo – snaren , speelt Marco Vedder niet met zijn speen maar meteen op zijn toetsenbord, heeft de kleine Katja Lentjes meteen het hoogste woord, wat niet anders kan worden uitgelegd als ‘solozangeres, heeft Jan Rensink het laagste woord wat doet vermoeden dat hij de bassist moet zijn, heeft Mischa Janssen zijn luier verruild voor een slaggitaar en ligt Martijn Ebben nu al met drumstokken hevig te meppen. Er is geen houden meer aan, ze zijn allen al stevig aan de fles en dus hebben ze alles in huis om er een leuk feestje van te maken. De geboorte van deze nieuwe band willen zij dan ook samen met u vieren op zondagmiddag 22 januari om 15.00 uur in zaal Vink te Ooij. U kunt de zesling dan komen bewonderen en ze één voor één in de armen sluiten. ’ T i m e s h a k e ’,  een hele bevalling maar een zesling dat voor heel wat naschokken zal gaan zorgen. Hopelijk tot 22 januari!

Foto_site