19 december 2011

Kerstconcert Ooijse Toekomst met Nijmeegs Blazers Ensemble.

Zondagmiddag hield Muziekvereniging de Ooijse Toekomst een gezamenlijk kerstconcert met het Nijmeegs Blazers Ensemble in dorpshuis De Sprong te Ooij. Tijdens het concert werd de veelzijdige muzikant Peter Habraken geëerd voor het feit, dat hij al 25 jaar lid is van de Ooijse Toekomst. Peter is nog steeds actief lid van de muziekvereniging, ondanks dat hij in Den Haag woont. Peter is beroepsmuzikant geweest bij de Marinierskapel en hij componeert en arrangeert muziek, terijl hij daarbij zelf nog speelt en muziekles geeft. Het concert, dat om beurten afwisselend en gezamenlijk werd gehouden, oogstte veel applaus bij de bezoekers in de Sprong.

Na afloop van het concert was er voor elke bezoeker warme chocomelk of Glühwein, alsmede krentenbrood en hapjes. Dit werd aangeboden door de Sprong.zie de foto’s.

DSC_5271_Peter_Habraken